0
Az Ön kosara jelenleg üres!

Actor Plusz Kft.

Actor Plusz Kft.

 

Az Actor Plusz Kft. 1995-ben alakult. Világítástechnikai termékeket forgalmazó nagykereskedelmi, 100%-ban magyar, családi tulajdonú cég vagyunk. 

Cégünk a Philips Lighting( Világítástechnika) egyik jelentős, professzionális disztribútorává vált. A nyíregyházi központ mellett Budapesten is rendelkezünk nagykereskedelmi telephellyel. 

Üzletkötőink révén eljutunk szinte minden világítástechnikai kereskedőhöz és viszonteladóhoz.

Szaktanácsadóink segítségével a partnereink részére megkeressük a legoptimálisabb megoldásokat.

Immár 20 éve megfogalmaztuk azokat a kimagasló elvárásokat, amelyek a mai napig ügyfeleink megelégedettségét szolgálják.

Termékkínálatunk, szolgáltatásaink magas színvonala tette cégünket a magyarországi világítástechnikai piac rangos szereplőjévé.

 

Az Actor Plusz Kft. Végfelhasználói megközelítése:

 

A 2004-ben Magyarországon is elindult koncepció megvalósítása során olyan végfelhasználó, karbantartást végző vagy ingatlanüzemeltetéssel foglalkozó cégeket keresünk meg, akiknek mindennapi munkájában a világítástechnikai rendszerek üzemeltetése, karbantartása fontos szerepet játszik.

Célunk, hogy szakmai alapokon nyugvó kapcsolatunkat, hivatalos Philips kereskedő által biztosított kiszolgálással kiegészítve, segítsük Önöket abban, hogy versenyképes árakon, ugyanakkor magas színvonalú műszaki támogatással juthassanak Philips világítástechnikai termékekhez.

 

Közös segítséget kívánunk nyújtani az alábbi területeken:

 

  • Világítástechnikai felmérés, szakmai tanácsadás, termékminták biztosítása

  • Energia megtakarítási (megtérülési) számítások

  • Világítástechnikai alap- és továbbképzések, szakmai rendezvények

  • Világítástechnikai hírlevelek

  • Megfelelő Philips kereskedelmi kondíciók és szolgáltatások ellenőrzése

  • Direkt információs kapcsolat

  • Partnereink számára folyamatosan alacsony árszintet biztosítunk a minőség szem előtt tartása mellett, köszönhetően a több évtizedes  gyártói kapcsolatunknak.

 

 

Ajánljuk egy igen széles választékát a fényforrásoknak, lámpatesteknek és tartozékoknak, amelyet a Philips vezető világítástechnikai gyártójának hivatalos nagykereskedőjeként értékesítünk.

 

Szolgáltatásaink tartalmazzák az energiafogyasztás optimalizálását a már meglévő rendszerekkel, a megfelelő technikai segítségnyújtással, beleértve az energetikai számításokat. Egy funkcionálisan működő struktúrát ajánlunk szoros és folyamatos támogatás mellett a megvalósítandó projekt minden szakaszában.

 

Támogatjuk a kezdetektől, tanácsot adunk, tájékoztatjuk a termékkínálatunkról, a teljes világítási rendszer kialakításában. Az egyéni követelmények alapján megtervezzük a megfelelő világítási stratégiát és kiválasztjuk a megfelelő termékeket.

 

Dolgozunk  együtt világítási termékeket forgalmazó üzletekkel,  kereskedelmi vállalkozásokkal, áruházláncokkal, ipari gyártó üzemekkel, ingatlankezelő cégekkel, idegenforgalmi egységekkel, szállodákkal, éttermekkel,  állami-, kormányzati  cégekkel, szerelőkkel, karbantartókkal, lakberendezőkkel, építészekkel, tervezőkkel az ország egész területéről.

 

Mi mindent megteszünk, hogy végre tudjuk hajtani a partnereink  kívánságait, kombinálva az információcserét, a tudást, a tervezést,  így a tökéletes cél minden esetben megvalósul. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk az Ön igényeinek intenzív elemzésére és egyéni tanácsadásra is.

 

A két legfontosabb követelmény a munkánkban a bizalomra épülő együttműködés és a függetlenség, így a siker nem fog elmaradni. Elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy megfeleljünk minden követelménynek és elég rugalmasak ahhoz, hogy képesek legyünk önállóan teljesíteni a felmerült igényeket.